top of page

0721241377

Bulevardul Dacia, Nr. 84, Bucuresti, Romania

CONTACTEAZA-NE

Trimite-ne un mesaj scurt si te vom contacta sa discutam pe larg modul in care te putem ajuta.

Nirana Consult Group este un brand a S.C. Nirana Consult SRL, format din mai multe societati cu capital romanesc si are ca obiect principal de activitate auditul financiar si consultanta financiar- fiscala.

CIF RO11013685

DESPRE NOI

                       "Ne mandrim cu peste 18 de ani experienta pe piata de servicii financiare din Romania"

Nirana Consult este una din cele mai experimentate firme de audit din Romania cu capital social integral romanesc.

Grupul NIRANA CONSULT este format dintr-un numar de societati cu capital romanesc- organizate intr-o Asociatie Profesionala, acestea fiind membre ale organismelor profesionale nationale CECCAR, CAFR, CCFR si UNPIR. Echipa noastra este formata din profesionisti cu o vasta experienta castigata atat in sistemul public ( zona de control fiscal din ANAF - MFP) intr-o perioada de peste 20 de ani de activitate, cat si in cadrul unor companii internationale prezente in Romania - Mazars, KPMG, Groupama, Alstom Power, Lion Communication Services

 

Avem expertiza de a indeplini orice misiune de: audit financiar, analiza financiara corporativa, consultanta fiscala, intocmirea dosarului preturilor de transfer, insolventa, auditarea fondurilor nerambursabile si due diligence de achizitii.
Suntem apreciati de clientii nostri pentru dedicarea noastra si stilul de comunicare de calitate, pentru atentia acordata detaliilor si promtitudinea cu care le satisfacem solicitarile.

Valorile care ne-au reprezentat de-a lungul anilor de experienta in domeniu sunt : profesionalismul, responsabilitatea, independenta profesionala si integritatea morala.

 

Echipa este formata din profesionisti certificati, membri ai Camerei Auditorilor Financiari din Romania, Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania si Camerei Consultantilor Fiscali din Romania.


Ca parte a strategiei noastre de dezvoltare pe termen lung, NIRANA CONSULT-Asociatie Profesionala, solicita auditorilor sa obtina o calificare profesionala recunoscuta international, cum ar fi ACCA pentru a facilita intelegerea IFRS si ISA. Profesionistii nostri isi imbunatatesc abilitatile prin participarea la programe speciale de invatare si de dezvoltare, fiind obligati sa respecte cerintele de instruire profesionala anuala, mandatate de catre firma.

ANA TELITOIU

Manager General

Ana Telitoiu este fondatoarea Nirana Consult Group. Cu mai bine de 20 de ani de experienta in management financiar-contabil si 16 ani in audit financiar ai audit intern, Ana coordoneaza echipa de consultanti si seteaza directia strategica a grupului.

Ana este expert contabil, auditor financiar si consultant fiscal si membra a CECCAR, CAFR, CCF.

OLIVIER BRUNET

Auditor Senior

Olivier are peste 10 de experienta in managementul financiar-contabil, audit financiar si audit intern.

Obtinand un master in Business Administration, la 'University of Bristol', UK, Olivier este in curs de a deveni membru al 'Association of Chartered Certified Accountants' (ACCA), UK

ANISOARA PINZARU

Auditor Senior

Anisoara este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti si are peste 20 de ani de experienta in managementul financiar-contabil si 13 ani de experienta in audit financiar si audit intern.

Anisoara este expert contabil, auditor financiar, practician in insolventa si membra a CECCAR, CAFR, UNPIR.

RUXANDRA PIETREANU

Consultant financiar

Ruxandra este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti cu peste 16 ani de experienta in domeniul financiar.

Ruxandra este experta in fuziuni si achizitii, consultanta in vederea atragerii de finantare bancara sau tip equity, due diligence financiar, evaluari, elaborarea previziunilor financiare si planului de afaceri; restructurari financiare; management financiar si strategic.

Mesajul dumneavoastra a fost trimis cu succes. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

bottom of page