top of page

0721241377

Bulevardul Dacia, Nr. 84, Bucuresti, Romania

CONTACTEAZA-NE

Trimite-ne un mesaj scurt si te vom contacta sa discutam pe larg modul in care te putem ajuta.

Nirana Consult Group este un brand a S.C. Nirana Consult SRL, format din mai multe societati cu capital romanesc si are ca obiect principal de activitate auditul financiar si consultanta financiar- fiscala.

CIF RO11013685

Specialistii nostri ofera intreg spectrul de servicii de consultanta fiscala, inclusiv consultanta pentru reorganizari de societati, fuziuni si achizitii, due diligence fiscal, structuri de finantare, tranzactii imobiliare, structuri si planificari fiscale, taxare internationala, imputerniciti si reprezentanti fiscali.
Oferim de asemenea clientilor nostri servicii uzuale de consultanta fiscala: asistenta la intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale, acordarea de asistenta in relatia cu autoritatile fiscale, revizuiri fiscale si certificari ale declaratiilor fiscale, servicii personalizate de training pe aspecte fiscale si financiare.

CONSULTANTA fiscala

Consultanta Fiscala

Impozite directe (impozit pe profit, impozit pe venit, impozit cu retinere la sursa, taxe locale, impozitul pe constructii), impozite indirecte

Structuri fiscale si planificare fiscala

Analiza structurilor fiscale actuale si propuneri de imbunatatire; Asistenta in proiectarea de structuri eficiente din punct de vedere fiscal impreuna cu planul de implementare

Please reload

Due Diligence Fiscal

Identificarea si cuantificarea riscurilor fiscale si asistenta in cursul negocierilor

Consultanta fiscala in tranzactiile de fuziuni si ahizitii

Asistenta fiscala in cursul tranzactiilor de fuziuni si achizitii si in etapa de implementare a acestora

Please reload

Anchor 1

Leon Scachar - Manager General

SC Universul S.R.L.

Specialistii firmei Nirana Consult s-au remarcat atat prin experienta si profesionalism, cat si printr-o deosebita seriozitate in abordarea documentarii pentru realizarea lucrarii contractate.Solicitarile noastre pe partea de consultanta financiara si fiscala au  primit de fiecare data raspunsuri prompte si documentate, actualizate deselor modificari legislative."

Ce spun clientii despre noi

Mesajul dumneavoastra a fost trimis cu succes. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

bottom of page